Adományozás

Kedves Látogatóink! Kedves Támogatóink!
A NAV idén sokaknak megkönnyíti az életét az adóbevallás tervezet elkészítésével, de aki nem rendelkezik az SZJA 1+1 százalékáról, annak összege automatikusan az államhoz kerül. Tavaly Magyarországon mintegy négymilliárd forintnyi egy-százalékról nem rendelkeztek a magánszemély adózók.

Ebben az évben az SZJA 1 %-okról történő rendelkezés határideje május 22. hétfő (ez jogvesztő határidő). Ezt a rendelkezést meg lehet tenni az SZJA bevallástól függetlenül is a mellékelt (EGYSZA_lap_2017) nyomtatványon postán elküldve a NAV címére ( https://www.nav.gov.hu/nav/ado/szja/Az_SZJA_bevallst_az_allando_lakcim_alapjan.html ) vagy az ügyfélkapun keresztül is. Kérem, terjesszék az ismerősök körében is!

Tisztelt Támogatóink!

Köszönjük eddigi adományaikat és a személyi jövedelemadójuk 1 %-ának felajánlását.

Kérjük, ha tehetik idén is támogassák törekvéseinket az adójuk 1 %-ának felajánlásával, hogy lehetőségünk legyen a Patay művészeti hagyatékot ápolni és az Emlékházat fenntartani.

Ehhez csupán a személyi jövedelemadó 1%-ának adományozásához szükséges rendelkező nyilatkozatot kell kitöltenie oly módon, hogy Egyesületünk adószámát adja meg, mint támogatandó intézmény.

Név: Patay László Emlék-Kép(P) Egyesület
Cím: 2300 Ráckeve Kossuth Lajos U 36
Adószám: 18715417-1-13

A felajánlott összeget a Patay-ház romos állapotának megszüntetésére fordítanánk.

Köszönjük segítségüket és megtisztelő bizalmukat!

 

Támogatásukat köszönjük!

Patay László Emlék-kép(p) Egyesület

 

EGYÉB TÁMOGATÁSI LEHETŐSÉGEK:

Amennyiben az év további részében és/vagy hosszú távon szeretné támogatni a Patay Emlékház fenntartását és működtetését az alábbi lehetőségeket választhatja:

1. A Patay László Egyesület AKTÍV TAGJA kíván lenni – éves tagdíj

2. A Patay László Egyesület PÁRTOLÓ tagja kíván lenni – bármekkora összeg lehet akár egyszeri akár rendszeres díj

Ehhez a letöltött Belépési nyilatkozatok töltse ki és juttassa el nekünk a kapcsolatok menüpont alatt található címek valamelyikére.

Bankszámlaszám: 10402142-50485053-53481007  K&H Bank

 3. Természetbeni hozzájárulással a tavaszi, nyári időszakban várjuk az állagmegóvás vagy egyéb működési segítés érdekében a felajánlásokat, közreműködést! Ehhez Siklósiné Patay Edit Egyesületi Elnökkel szükséges egyeztetést folytatni (06-30-279-1001)